Bedrijfsfeesten

Bruiloften

Referenties

Joe Nathan als producer

 

Externe links:

Joe Nathan op Hyves

Joe Nathan op MySpace

 

unigroove - home

 

Joe Nathan is één van de populairste club DJ’s uit Utrecht met een indrukwekkende staat van dienst. Met een internationale DJ ervaring van ruim 20 jaar kan hij met recht één van de beste allround DJ’s van Nederland genoemd worden.

Als DJ draait
Joe Nathan zowel in clubs (funky, groovy, uplifting, feelgood house en Classic Club Grooves) als op bedrijfsfeesten, privé feesten en andere evenementen in heel het land. De kracht van Joe Nathan? Het publiek goed aanvoelen en het aanbieden van muziek op maat (bij bedrijfsfeesten, privéfeesten, bruiloften, etc).
 

Als muziekproducer is Joe Nathan verantwoordelijk voor hits van o.a. The Happy Groover (When I snap my fingers), Tha Bomb (Tha bomb), DJ Idol (Allo). Samen met Erik-Jan Rosendahl produceert hij tevens gimmick producties voor radio en TV, zoals de nummer 1 hit P3 - POWNED (voor geenstijl.nl / Powned TV), Prins Rachid (Radio 538, Middenindenachtrick), Pinballwzzrds - Fiësta muerta (3FM, Michiel Veenstra).

In Utrecht is Joe Nathan bij velen bekend als de DJ uit Filemon & Baucis. Hoewel zijn naam bij velen niet bekend is, wist iedereen hoe laat het was als ‘die kale met die bril’ stond te draaien: tijd voor echt lekkere muziek. Daarnaast is Joe Nathan ook DJ op bijvoorbeeld de grote feesten van Restaurant De Beleving (Koninginnenacht, New Years Eve).

Genres
Als een echte allround DJ is Joe Nathan thuis in verschillende muziekgenres en daardoor inzetbaar voor zeer uiteenlopende feesten. De populairste genres:

  • Dance Classics (70s - 80s - 90s en recenter)

  • Dansbare top 40 muziek (538 dance/trance)

  • Latin

  • Funky, groovy, uplifting, feelgood house

  • Classic Club Grooves

  • Elektrohouse

  • Lounge

  • De bekendere Hip Hop en RnB (538 urban)

  • Nederlandstalig (geen persoonlijke favoriet, maar een Jan Smit of Marco Borsato is geen probleem) 

Speciale wensen
Voor speciale themafeesten bent u bij Joe Nathan ook aan het juiste adres. Zo heeft hij in het verleden gedraaid op een jaren 60 feest, een Frank Sinatra feest en andere feesten waarvoor een specifieke repertoire verzameld moest worden.

Is er muziek waar u beter een andere DJ voor kunt boeken? Absoluut! Apres ski muziek en Nederlandstalige volksmuziek bijvoorbeeld. Ook in het Gothic / Heavy Metal genre zijn er andere DJ’s die daar meer feeling mee hebben.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove. Contactpersoon: Jonathan Joosten. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. E-mail: info@unigroove.com.