Joe Nathan = DJ

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

DJ met videoclips

Classic Club Grooves

Referenties

Joe Nathan = Producer

 

Externe links:

Joe Nathan op Hyves

Joe Nathan op MySpace

 

unigroove - home

 

Joe Nathan = DJ
Joe Nathan is één van de populairste DJ’s uit Utrecht met een indrukwekkende staat van dienst. Dankzij een internationale DJ ervaring van ruim 20 jaar kan hij met recht één van de beste allround DJ’s van Nederland genoemd worden.

Als DJ draait Joe Nathan zowel in clubs als op bedrijfsfeesten, privé feesten en andere evenementen in heel het land. Indien gewenst kan ook met videoclips gedraaid worden (extra apparatuur vereist). De kracht van Joe Nathan? Een muzieksmaak die bij een breed publiek aanslaat en goed aanvoelen wanneer wat bij het publiek werkt. In de clubscene draait Joe Nathan vooral zijn eigen smaak (funky, groovy, uplifting feelgood house), bij bedrijfsfeesten, privé-feesten, bruiloften en dergelijke biedt hij muziek op maat (vooraf afgestemd met de organsiatie).
 Als echte allround DJ is Joe Nathan thuis in de meeste muziekgenres.

Utrecht
In Utrecht is Joe Nathan bij velen bekend als de DJ uit Filemon & Baucis, waar hij zo'n 5 jaar gedraaid heeft (2002-2007). Iedereen wist hoe laat het was als ‘die kale met die hippe bril’ stond te draaien: tijd voor een top avond met echt lekkere muziek. Daarnaast heeft Joe nathan zo'n beetje in elke club in Utrecht gedraaid en is hij ook de vaste DJ op de grote feesten van Restaurant De Beleving (Koninginnenacht, New Years Eve). Momenteel draait Joe Nathan regelmatig in Café Hofman en Club Havana in Utrecht. Zie ook de Referenties pagina.

Muziek op maat
Naast draaien in het clubcircuit, is Joe Nathan ook te boeken voor bedrijfsfeesten, privé-feesten, bruiloften en dergelijke. Bij dit soort boekingen wordt muziek op maat aangeboden. Het is immers uw feest en daar hoort de muziek bij die u graag hoort. Bij het afstemmen van de gewenste muziek staan twee vragen centraal: wat wel en vooral wat niet? Hier hoeft u geen complete playlist aan te leveren. Joe Nathan begrijpt vrij snel wat er verwacht wordt en maakt er een topfeest van.

Genres
Als een echte allround DJ is Joe Nathan thuis in verschillende muziekgenres en daardoor inzetbaar voor zeer uiteenlopende feesten. De populairste genres:

  • Dance Classics (70s - 80s - 90s en recenter)

  • Dansbare top 40 muziek (538 dance/trance)

  • Latin

  • Funky, groovy, uplifting, feelgood house

  • Classic Club Grooves

  • Elektrohouse

  • Lounge

  • De bekendere Hip Hop, RnB en reggaeton (538 urban)

  • Nederlandstalig (geen persoonlijke favoriet, maar een Jan Smit of Marco Borsato is geen probleem) 

Speciale wensen
Voor speciale themafeesten bent u bij Joe Nathan ook aan het juiste adres. Zo heeft hij in het verleden gedraaid op een jaren 60 feest, een Frank Sinatra feest en andere feesten waarvoor een specifiek repertoire verzameld moest worden.

Is er muziek waar u beter een andere DJ voor kunt boeken? Absoluut! Apres ski muziek en Nederlandstalige volksmuziek bijvoorbeeld. Ook in het Gothic / Heavy Metal genre zijn er andere DJ’s die daar meer feeling mee hebben.

DJ A3an, DJ JHN
Joe Nathan heeft een goed gevulde DJ agenda waardoor het kan voorkomen dat hij al geboekt is op de datum van uw feest. Gelukkig heeft hij een aantal bevriende DJ's die als vervanger
ingezet en/of via Unigroove geboekt kunnen worden. Deze DJ's zijn net als Joe Nathan zeer ervaren en draaien ook muziek op maat, welke in overleg wordt afgestemd.

DJ A3an draait net als Joe Nathan ruim 20 jaar mee en is zeer goed thuis in Dance Classics, jaren 80 en jaren 90. Hij is ook in staat om met videoclips te draaien. Voor het Dancing Through The 80's concept voorzag hij menig videoclip van stereo geluid (menig jaren 80 videoclip heeft mono geluid) en verzamelde hij veel beeldmateriaal om te tonen indien er geen videoclip van een bepaalde plaat voor handen is. A3an draaide als DJ door heel Nederland, in Frankrijk en op de Nederlandse Antillen.

DJ JHN draait als DJ sinds begin jaren 90. Hij heeft ook radioprogramma's gemaakt en verschillende eigen dance tracks geproduceerd. Genres: toegankelijke Dance Classics, 80's, 90's en 00's.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove. Contactpersoon: Jonathan Joosten. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. E-mail: info@unigroove.com.
 

  DJ Joe Nathan