Home

Rent-a-denktank / Waarom?

Is dit nieuw?

Voor wie? / Voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe zit het met ...?

Kosten?

Over Unigroove Creative Solutions?

 

unigroove - home

  Hoe zit het met ... notulen?
Tijdens een brainstorm worden de geopperde ideeŽn normaliter genotuleerd. Na afloop van de brainstormsessie kunt u die noties intern laten verwerken tot notulen, of u kunt dit aan Unigroove Creative Solutions overlaten. U ontvangt dan daags na de brainstorm per email een verslag van de brainstorm met daarin alle geopperde ideeŽn en de eventuele voorkeuren voor ideeŽn die tijdens de brainstorm kenbaar zijn gemaakt.

Hoe zit het met ... intellectueel eigendom?
Alle ideeŽn die geopperd worden tijdens brainstormsessies, en andere meetings waar Unigroove Communicatie voor wordt ingehuurd, blijven eigendom van de inhurende organisatie. Het is Unigroove Communicatie wel toegestaan om succesvolle (door Unigroove aangedragen) ideeŽn in het Unigroove bedrijfsportfolio op te nemen, alsmede de namen en logoís van inhurende organisaties te gebuiken op de Unigroove website en eventueel andere uitingen. Het spreek voor zich dat hierbij rekening wordt gehouden met de gevoeligheid van sommige informatie en deze slechts na realisatie van een idee publicitair gebruikt mag worden.
 

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Creative Solutions voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007.

Hij vertelt u graag meer over dit concept en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen.

E-mailen kan ook: info@unigroove.com.