Home

Rent-a-denktank / Waarom?

Is dit nieuw?

Voor wie? / Voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe zit het met ...?

Kosten?

Over Unigroove Creative Solutions?

 

unigroove - home

  Is dat brainstormen praktisch?
Ja. Unigroove staat voor praktische ideeŽn en oplossingen. Daarom denken we met u mee. We kunnen uw medewerkers ook een training geven waarbij ze de creatief in zichzelf proberen te vinden. Dat kost een paar duizend euro. Vervolgens is uw probleem nog niet opgelost en moet u maar afwachten of uw medewerkers in de praktijk creatiever zijn dan voorheen. Als u dat wilt, prima. Als u direct een oplossing wilt, dan doen we graag actief mee in een echte brainstorm.

Hoe gaat het in zijn werk?
Eigenlijk is het heel simpel. U plant een brainstorm en stemt het tijdstip af met Unigroove. U ontvangt een bevestiging per email en de afspraak is daarmee gemaakt. Uw brainstormer komt op de afgesproken tijd naar de afgesproken locatie. Zodra alle genodigden aanwezig zijn wordt er begonnen. Uw brainstormer neemt actief deel aan de brainstorm of vergadering. Indien gewenst bereid de brainstormer zich voor op de materie die behandeld gaat worden. Ook is het mogelijk dat uw brainstormer de brainstormsessie begeleidt. Daags na de brainstormsessie ontvangt u een factuur voor de uren van uw brainstormer. 

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Creative Solutions voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007.

Hij vertelt u graag meer over dit concept en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen.

E-mailen kan ook: info@unigroove.com.