Home

Rent-a-denktank / Waarom?

Is dit nieuw?

Voor wie? / Voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe zit het met ...?

Kosten?

Over Unigroove Creative Solutions?

 

unigroove - home

 

Is dit nieuw?
Ja! Unigroove Creative Solutions komt bij u aan tafel zitten en denkt direct met u mee. Alle tussenschakels waar u bij advies- of reclamebureaus mee te maken heeft vallen zo weg. De lijnen blijven kort, u heeft (weer) inspraak en u kunt sneller door met het uitvoeren van de bedachte oplossing. Deze werkwijze betekent voor zowel u, uw medewerkers als voor ons meer betrokkenheid bij het resultaat. Iets wat het resultaat ten goede komt.

Vaak is een nieuwe blik op de zaak, een fris idee, een verrassende invalshoek of een duwtje in een andere richting voldoende om een probleem of uitdaging aan te pakken binnen uw eigen organisatie. Als u een extern bureau inschakelt duurt het niet alleen veel langer voor er resultaat is, de kans is groot dat zij ook de uitvoering op zich nemen, of uitbesteden, waardoor de kosten (onnodig) oplopen. In deze tijden van economische alertheid kunt u veel geld besparen door een brainstormer van Unigroove Creative Solutions voor een paar uur in te huren. Uw profiteert dus er dus dubbel van. Wie wil dat nou niet?

Bekende managers van toonaangevende bedrijven weten lang niet alles. Een voorbeeld: Steve Jobs van Apple huurt regelmatig enkele creatieve buitenstaanders in om te polsen hoe ze denken over de ontwikkelingen waar Apple mee bezig is. De frisse blik van deze creatieven houdt Jobs (en het bedrijf) scherp en dat helpt het bedrijf bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Mocht er een verkeerde koers gevaren worden, maar zegt intern niemand iets, dan zijn deze creatieven er om hier tijdig op te wijzen.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Creative Solutions voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007. Hij vertelt u graag meer over dit concept en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen. E-mailen kan ook: info@unigroove.com.