Home

Rent-a-denktank / Waarom?

Is dit nieuw?

Voor wie? / Voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe zit het met ...?

Kosten?

Over Unigroove Creative Solutions?

 

unigroove - home

 

Rent-a-denktank
Unigroove Creative Solutions denkt met u mee om en oppert praktische ideeŽn tijdens uw brainstormsessies en vergaderingen. Zo ontstaan er nieuwe, betere ideeŽn en oplossingen waar u direct mee aan de slag kunt.

Waarom?
Een hoop bedrijven hebben te maken met bedrijfsblindheid. De medewerkers zijn vaak, hoe creatief ook, geconditioneerd door de denkwijze, de gebruikelijke gang van zaken en eventuele machtsverhoudingen binnen uw organisatie. Dat werkt belemmerend tijdens brainstormsessies of vergaderingen. Hierdoor blijven goede ideeŽn uit, worden ze niet geopperd, of zijn steeds dezelfde mensen aan het woord.

Een creatieve brainstormer van Unigroove heeft zich reeds bewezen. Hij kan zich goed in uw situatie verplaatsen en wordt niet gehinderd door de bedrijfscultuur. Hij komt met frisse / andere / nieuwe ideeŽn, waar u intern niet op gekomen was. Die input stimuleert creatieve kruisbestuiving. Zo wordt gezamenlijk een betere oplossing of nieuwe invalshoek gevonden voor een bepaalde uitdaging.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Creative Solutions voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007. Hij vertelt u graag meer over dit concept en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen. E-mailen kan ook: info@unigroove.com.