Home

Rent-a-denktank / Waarom?

Is dit nieuw?

Voor wie? / Voordelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe zit het met ...?

Kosten?

Over Unigroove Creative Solutions?

 

unigroove - home

 

Wie zit er achter Unigroove Creative Solutions?
Unigroove Creative Solutions is een initiatief van Jonathan Joosten (1971), een multicreatief talent met een zeer diverse, professionele achtergrond en een brede interesse. Ongeacht de aard van de organisatie waar Jonathan gewerkt heeft, overal ontpopte hij zich als een creatieve ideeŽngenerator met zeer originele en bruikbare vondsten die pasten bij de betreffende organisatie. Zijn ideeŽn kenmerken zich door sterke strategie en een crossmediale aanpak. Daarbij schuwt Jonathan niet om onconventionele middelen om op te vallen voor te stellen.

Jonathan ziet in vrijwel elke situatie mogelijkheden: ďElke organisatie let op de uitgaven, zeker nu. Tegelijk wil iedereen ook blijven ontwikkelen. Stilstand is immers achteruitgang. In plaats van de creatieve ontwikkeling van nieuwe ideeŽn uit te besteden, kunnen een hoop organisaties intern een hoop realiseren als ze eenmaal op het juiste spoor zitten. Daar kan ik bij helpen.Ē

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Creative Solutions voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007.

Hij vertelt u graag meer over dit concept en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen.

E-mailen kan ook: info@unigroove.com.