Concept  & Copy home

Zoekmachinemarketing
en SEO copy

PR

Desktop Publishing

Bladen maken

Traffic en Drukwerk

Portfolio  

 

unigroove - home

 

Zoekmachinemarketing en SEO copy
Een relatief nieuwe toevoeging aan de activiteiten van Unigroove: het schrijven van teksten voor websites met als doel beter door Google gevonden te worden op de zoekwoorden die bij u passen en hoger bij zoekopdrachten tevoorschijn te komen.

Opvallen willen we allemaal, maar all mighty Google kijkt niet naar flitsende intro's en mooie vormgeving van website. Wie in Google wil opvallen moet tekstueel matchen met de zoekopdracht. Verrassend vaak worden websites niet gevonden omdat de informatie op die websites volgens Google niet overeenkomt met waar de site eigenlijk wel op gevonden wil worden.

Binnen Unigroove was het schrijven van teksten voor websites een logische aanvulling van de werkzaamheden en het bleek een gat in de markt. Heeft uw website wel de juiste tekstuele inhoud? Weten nieuwe klanten u te vinden? Of doet uw concurrent het beter? Unigroove neemt uw website graag onder de loep geeft advies over mogelijke verbeteringen. Indien gewenst wordt de website, of delen ervan, herschreven. Beter door Google gevonden worden is een grote stap naar meer websitebezoekers en mogelijke opdrachten.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Concept & Copy voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007. Hij vertelt u graag meer over de activiteiten en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen. E-mailen kan ook: info@unigroove.com.