Concept & Copy home

Zoekmachinemarketing
en SEO copy

PR

Desktop Publishing

Bladen maken

Traffic en drukwerk 

Portfolio  

 

unigroove - home

 

PR
Het belangrijkste doel van PR is het genereren van free publicity. Bijvoorbeeld door het
schrijven en rondsturen van persberichten, het opzetten van prijsvragen en het bedenken (en uitvoeren) van leuke acties om het nieuws te halen. Elke situatie vraagt om zijn eigen creatieve benadering om zich te onderscheiden van andere acties en op te vallen. Het bedenken van originele, opvallende en creatieve invalshoeken is precies waar Unigroove sterk in is.

Bureauervaring in het bedenken en uitvoeren van PR activiteiten werd onder meer opgedaan bij PR Bureau Linden & Barbosa. Hier werd onder meer tijdens een brainstorm met (en geïnspireerd door) L&B collega's het basisidee voor de Staatsloterij Tonnenrace voorgesteld. Van alle voorgestelde ideeën werd dit idee gekozen om verder uitgewerkt te worden. L&B heeft het basisidee vervolgens succesvol in aangepaste vorm uitgewerkt en gerealiseerd. Voor ditzelfde PR bureau zijn ook verschillende prijsvragen/acties voor PlayStation games opgezet en gecoördineerd. Ook is bijgedragen aan andere PR acties voor andere cliënten van dit bureau
. Tussen 2002 en 2009 haalde de Nederlandse Flipper Vereniging jaarlijks het nieuws dankzij PR acties van Unigroove in samenwerking met NFV medewerkers.

Uiteraard denken we graag strategisch en creatief na over de mogelijkheden en middelen van PR om free publicity voor u te genereren.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Concept & Copy voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007. Hij vertelt u graag meer over de activiteiten en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen. E-mailen kan ook: info@unigroove.com.