Concept  & Copy home

Zoekmachinemarketing
en SEO copy

PR

Desktop Publishing

Bladen maken

Traffic en Drukwerk

Portfolio  

 

unigroove - home

 

Unigroove Concept & Copy bedenkt en ontwikkelt reclame- en/of PR campagnes. Op basis van uw briefing wordt een campagne ontwikkeld en aan u voorgesteld. Indien gewenst kan deze aangepast worden aan uw wensen, waarna tot realisatie kan worden over gegaan. Daarnaast levert Unigroove ook diensten op het gebied van PR, desktop publishing, bladen maken, traffic en meer. Sinds kort adviseert Unigroove ook over zoekmachinemarketing en het schrijven van SEO teksten.

Concept & copy
Unigroove Concept & Copy richt zich met name op de conceptontwikkeling en het schrijven van teksten voor reclame en sinds kort ook websites. Een overizcht:

  • shortcopy: het schrijven van slogans en pay-offs op basis van een communicatieconcept / briefing

  • longcopy: het schrijven, herschrijven, corrigeren en redigeren van langere teksten (brochures, persberichten, artikelen, interviews, radio en TV commercials, etc.)

  • webredactie: het schrijven van teksten / artikelen voor websites

  • zoekmachinemarketing en SEO copy: het schrijven van teksten voor websites met als doel hoog te eindigen bij Google zoekopdrachten op dat onderwerp

  • strategische conceptontwikkeling

  • creatief sparringpartner voor andere betrokkenen

Voor alle overige taken, zoals Art Direction, wordt samengewerkt met professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. 

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove Concept & Copy voor een gratis kennismakingsgesprek. Contactpersoon: Jonathan Joosten, telefoon: 0654 394 007. Hij vertelt u graag meer over de activiteiten en wat Unigroove nog meer voor u kan betekenen. E-mailen kan ook: info@unigroove.com.