Joe Nathan = DJ

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

DJ met videoclips

Referenties

Classic Club Grooves

Joe Nathan = Producer

 

Externe links:

Joe Nathan op Hyves

Joe Nathan op MySpace

 

unigroove - home

 

 

Classic Club Grooves
Classic Club Grooves is de nieuwe clubnight van DJ Joe Nathan, welke vanaf de zomer van 2009 in verschillende clubs georganiseerd wordt. Muzikaal wordt de avond gevormd door de persoonlijke klassiekers uit de platenkast van DJ Joe Nathan en eventuele gast DJ's. Veel House Classics, maar ook meer.

Een duik in de platenkast van Joe Nathan resulteerde in tal van platen die nog maar zelden te horen zijn, en op de meeste jaren '90 feesten ontbreken, maar wel kenmerkend zijn geweest voor de dancescene in de jaren '90. Niet de 'oh ja' plaatjes, maar de 'Jaaaaaahhh, leuk' plaatjes. De avond begint smooth en eindigt lekker stevig. Deep house, house, mellow house, orgeltjes house, club, trance en wat verdwaalde melodieuze tracks van rond de 160 BPM kunnen voorbij komen. Geen gabber of (happy) hardcore.

Om een idee te krijgen van de muziek die de sfeer van Classic Club Grooves kenmerkt is een soort mini compilatie gemaakt waar in een minuut of 14 talloze fragmenten van Classic Club Groove plaatjes achter elkaar gezet zijn. Let op: dit is geen spectaculaire megamix, maar slechts een aaneenschakeling van fragmenten van een seconde of 7. De compilatie is bij lange na net compleet en slechts bedoeld om een idee te krijgen welke muziek er o.a. tijdens Classic Club Grooves gedraaid kan worden.  Download de DJ Joe Nathan 'Classic Club Grooves' compilatie hier.

Momenteel wordt met verschillende locaties gekeken naar de mogelijkheden om een Classic Club Grooves avond te organiseren. Zodra er meer details bekend zijn worden die hier en via de Hyve van Joe Nathan gecommuniceerd.

Meer weten / Genteresseerd?
Neem dan contact op met Unigroove. Contactpersoon: Jonathan Joosten. Hij vertelt u graag meer. E-mail: info@unigroove.com.
 

  DJ Joe Nathan