Joe Nathan = DJ

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

DJ met videoclips

Classic Club Grooves

Referenties

Joe Nathan = Producer

 

Externe links:

Joe Nathan op Hyves

Joe Nathan op MySpace

 

unigroove - home

 

 

Bruiloften
Gefeliciteerd! U gaat trouwen! Van alle voorbereidingen voor een bruiloft is de keuze van muziek een belangrijke. Kiest u voor een band of wordt het toch een DJ? En welke?

De voordelen van een DJ:

  • Een DJ draait de originele versies

  • ... is flexibeler

  • ... kan snel inspelen op verzoekjes en actuele situaties

  • ... bouwt zijn apparatuur sneller op

  • ... heeft minder ruimte nodig en ...

  • ... is goedkoper dan een band!

DJ Joe Nathan maakt van uw bruiloft een echt feest!

De afgelopen jaren heeft Joe Nathan voor tientallen bruidsparen de muziek verzorgt. Stuk voor stuk zijn deze allemaal bijzonder tevreden over zijn draaikwaliteiten. Voorafgaand aan een bruiloft wordt afgestemd wat voor muziek u verwacht. Dance classics, 80’s, 90’s, actuele feelgood clubmuziek, een combinatie of misschien wel iets heel anders. Alles is bespreekbaar. Joe Nathan: “Elke bruiloft is anders. Het ene bruidspaar wil graag alle bekende disco classics op hun feest, het andere bruidspaar juist niet.”  Net zo belangrijk: er wordt ook gevraagd welke muziek u niet wilt horen. “Als u niet van bijvoorbeeld George Michael of Grease houdt, kan dat een domper op uw feest zijn als dat toch gedraaid wordt. Aangezien een bruiloft voor velen de mooiste dag uit hun leven is, hoort daar geen muziek bij die u niet graag hoort.”

Sinds 2006 werkt Joe Nathan in de zomermaanden samen met Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de club en het restaurant van deze Beachclub worden regelmatig bruiloftsfeesten gehouden. Voor de muzikale invulling kiezen de bruidsparen voor Joe Nathan. Eigenaar Bas van den Ende weet waarom:
“Draaien op een bruiloft is heel wat anders dan draaien in een club. Joe Nathan weet precies wat hij op een bruiloftsfeest moet doen. Het is heel prettig om met hem samen te werken. Hij informeert van tevoren bij de bruidsparen en ceremoniemeesters wat hun muzikale wensen zijn en houdt daar heel goed rekening mee. Hij voelt precies aan hoe hij de mensen de dansvloer op moet krijgen en ze daar moet houden. Het is altijd feest als hij draait en dat wordt enorm gewaardeerd.”

Draait Joe Nathan ook op uw bruiloft?
Neem contact op met Unigroove. Contactpersoon: Jonathan Joosten. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. E-mail: info@unigroove.com.

  DJ Joe Nathan