Joe Nathan = DJ

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

DJ met videoclips

Classic Club Grooves

Referenties

Joe Nathan = Producer

 

Externe links:

Joe Nathan op Hyves

Joe Nathan op MySpace

 

unigroove - home

 

 

Bedrijfsfeesten
Hoewel er een economische crisis schijnt te zijn, zijn er nog genoeg bedrijven die af te toe reden voor feestje met het eigen personeel en/of klanten hebben. Joe Nathan wordt regelmatig geboekt om de muziek op bedrijfsfeesten te verzorgen. Daar is een goede reden voor: in tegenstelling tot een hoop andere DJ's houdt Joe Nathan rekening met uw muzikale wensen. 

Voorafgaand aan uw feest informeert Joe Nathan wat voor muziek u verwacht. Dance classics, 80’s, 90’s actuele feelgood clubmuziek, een combinatie of misschien wel iets heel anders. Alles is bespreekbaar en Joe Nathan heeft het vrijwel allemaal in huis. De afgelopen jaren heeft Joe Nathan voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties gedraaid. Stuk voor stuk zijn deze allemaal bijzonder tevreden over zijn draaikwaliteiten. Een medewerkster van Faasen & Partners (tegenwoordig Eversheds Faasen) gaf het volgende doeltreffende compliment:
“Eindelijk een goede DJ met echt lekkere muziek. De DJ’s op vorige feesten draaiden alleen voor zichzelf en daardoor kwam de sfeer er niet in. Nu was het vanaf het eerste moment gezellig en ging het dak er helemaal af. Geweldig. Hij draait op ons volgende feest weer.”

Sinds 2003 draait Joe Nathan regelmatig in Restaurant De Beleving in Utrecht. In het restaurant worden veel bedrijfs- en privé-feesten gehouden en Joe Nathan is voor dergelijke feesten de vaste DJ. Eigenaar Joris Visser geeft aan waarom:
“Ik kan kiezen uit tientallen DJ’s die hier allemaal willen draaien, maar bij Joe Nathan weet ik precies wat ik krijg. Kwaliteit! Hij informeert van tevoren bij de organisatie wat hun muzikale wensen zijn en houdt daar heel goed rekening mee. Het personeel van die bedrijven is vervolgens vaak aangenaam verrast door het feest wat hij weet te bouwen. Om die reden draait Joe ook al jaren bij ons op grote feesten als Koninginnenacht en Oud en Nieuw. Hij maakt er echt een feest van.”

Joe Nathan draait ook regelmatig op (bedrijfs)feesten van feestorganisatie Promo Podium en Smits Light & Sound.

Nieuw: Popquiz
Speciaal voor Utrechtse Uitjes (en aanverwante organisaties in Amsterdam, Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Maastricht en Rotterdam) ontwikkelde Joe Nathan een Popquiz voor bedrijfsfeesten. In deze Popquiz strijden collega's in verschillende teams om de eer wie de meeste muziekkennis in huis heeft. Herken de hit, Music in the movies en De cover in zijn slechts enkele onderdelen uit de quiz, die verschillende spelronden kent. Tussen de spelronden is ruimte om te dineren, te dansen of andere activiteiten.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove. Contactpersoon: Jonathan Joosten. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. E-mail: info@unigroove.com.
 

  DJ Joe NathanDJ Joe Nathan draaide o.a. voor: