Joe Nathan = DJ

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

DJ met videoclips

Classic Club Grooves

Referenties

Joe Nathan = Producer

 

Externe links:

Joe Nathan op Hyves

Joe Nathan op MySpace

 

unigroove - home

 

 

DJ met videoclips
Sinds de opkomst van VJ's (video/art kunstenaars die de muziek van een DJ met visuele beelden ondersteunen) is er gezocht naar manieren om videoclips in clubs te kunnen draaien. In 2002 ontwikkelde Joe Nathan samen met DJ / VJ A3an het Dancing Through The 80's concept. Dit was het eerste (en lange tijd het enige) jaren 80 clubavondconcept waar videoclips synchroon met de muziek getoond werden. Inmiddels is de techniek sterk verbeterd en zijn er professionele DVD spelers voor DJ's. Ook het aanbod van videoclips is enorm uitgebreid.

Zowel DJ Joe Nathan als DJ A3an zijn bekwaam in het draaien van videoclips op feesten. Joe Nathan draait regelmatig met videoclips voor feesten van Promo Podium en Smits Light & Sound. De collectie videoclips van Joe Nathan en A3an is zeer gevarieerd: Toppop clips uit de jaren 70 en 80, videoclips uit de jaren 80, 90 en 00, live opnamen en actuele videoclips in de meest uiteenlopende muziekgenres.

Ter promotie van Dancing Through The 80's maakten Joe Nathan en A3an onderstaande promotie video megamix.
Dancing Through The 80s is nog steeds te boeken, maar Joe Nathan en A3an zijn ook solo te boeken om met videoclips te komen draaien.

Meer weten?
Neem dan contact op met Unigroove. Contactpersoon: Jonathan Joosten. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. E-mail: info@unigroove.com.
 

  DJ Joe NathanDJ Joe Nathan draaide o.a. voor: